Novosti
 

O reumatizmu i posljedicama oboljenja

Samiha

 

Ukoliko ste propustili gostovanje mr. sci. dr. Samihe Elmasbegović - Hodžić u emisiji "Zdravlje na prvom mjestu" na Hayat TV, to možete nadoknaditi. Zanimljiva tema DEGENERATIVNI REUMATIZAM i poučne činjenice iz gostovanja naše doktorice su najbolja preporuka za gledanje.

 

dr. Samiha Hodžić na Hayat TV

Medijski nastupi ljekara iz Reumala

Amila
 
Da Lječilište „Reumal“ može da se pohvali vrsnim ljekarima i specijalistima iz različitih oblasti govori i činjenica da mnogi od njih imaju redovne nastupe na naučnim skupovima i kongresima, kontinuirano objavljuju naučne radove u stručnim časopisima, te se pojavljuju i kao predavači na fakultetima. Međutim, svi oni imaju i poseban status u očima i srcima običnih građana i pacijenata koji nerijetko u Reumal dolaze zbog određenog ljekara. Srdačan i topao prijem na pregledu kod ljekara mnogima ostaje kao najupečatljiviji momenat tokom boravka u Reumalu. Na linku ispod teksta možete pogledati emisiju sa doc. dr. sci. med. Amilom Kapetanović, specijalistom fizikalne medicine i rehabilitacije na temu OSTEOPOROZA. 
 
 

Delegacija Matice umirovljenika Dubrovačko-neretvanske županije posjetila Reumal

Proteklog vikenda delegacija Matice umirovljenika Dubrovačko-neretvanske županije na čelu sa predsjednikom gosp. Ivanom Šunjićem i dopredsjednicom Matice umirovljenika Hrvatske za regiju Dalmacije g-đom Luce Gvozden posjetila je Lječilište Reumal Fojnica. Delegaciju su, između ostalog, činili i predsjednici gradskih udruga iz Metkovića, Korčule, Konavla, Cavtata, Komina i drugih mjesta, a posjeta je bila samo nastavak dosadašnje saradnje. Na prijemu kod menadžmenta Reumala goste su dočekali direktor dr. Eldan Lokmić, izvršni direktor Rasim Sijarić i šefica prodaje i marketinga Šejla Imamović, a razgovaralo se o uspješnoj međusobnoj saradnji u proteklih 11 godina. Tom prilikom direktor Lokmić je uručio Povelju za navršenih 10 godina saradnje i simboličan poklon, a priznanje je u ime Matice DNŽ primila g-đa Luce Gvozden. Gosti iz Dalmacije su tokom svog trodnevnog boravka posjetili Rekreacijski centar „Brusnica“, Sarajevo i Vitez, a cijeli boravak je protekao u veseloj atmosferi i ugodnom druženju.

 

 

U Reumalu održan izbor za fotomodela Fojnice

Proteklog vikenda u Lječilištu "Reumal" Fojnica održan je izbor za fotomodela općine Fojnica za fotomodela SBK/KSB.

Festival mladosti i ljepote je okupio prekrasne djevojke iz Fojnice koje su se takmičile u ljepoti, elokvenciji i javnom nastupu.

U konkurenciji je bilo 17 djevojaka, a devet najboljih se plasiralo na finalni kantonalni izbor SBK/KSB u Novom Travniku gdje je generalni pokrovitelj opcina Novi Travnik.

Pored izbora za FOTOMODELA općine Fojnica, manifestaciju je upotpunio i bogat muzičko-zabavni program.

Generalni pokrovitelj izbora je bila Općina Fojnica, generalni sponzor Lječilište "Reumal" Fojnica, a sponzor manifestacije je picerija Aurora.

Za stajling i frizure učesnica zaduženi su bili Frizerski salon MENSY i Butik Denim, dok su poklone za pobjednice obezbjedili cvjećara Palma i darovni dućan Safir.

 

Informacije i rezervacije

+387 30 838 800
+387 30 838 801
+387 30 838 802
+387 30 838 848 fax
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Uzmite svoj besplatni dan
reumal front

Do kraja februara sezonska akcija GRATIS dana

Na svaki boravak od 10 dana poklanjamo 1 dan gratis


Iskoristite ovu jedinstvenu priliku...
Opširnije...

Novi film o Reumalu
fist 2017

Predstavljanje novog reklamnog filma o Reumalu

Nakon sveobuhvatnih radova i rekonstrukcije novo izdanje


Za sve one koji još nisu imali priliku lično pogledati urađeno...
Opširnije...

Programi za penzionere
penzioneri 01

U saradnji sa Savezom udruženja penzionera/ umirovljenika u FBiH i Maticom umirovljenika Hrvatske

Programi u trajanju od 10 dana za članove


Najpovoljniji programi za penzionere ...
Opširnije...

Banjska 1, 71270 Fojnica, Bosna i Hercegovina
+387-30-838-800
  
Reumal Logo
FacebookTwitterYoutubeGoogleFeed
Bosnian Arabic English German Turkish